Ingredients
-
Tonfiskröra
-
2 burkar Tonfisk i vattenca 200-250g
-
0.5 dl Majonnäs
-
2.5 dl Créme Fraiche
-
0.5 st Rödlök
-
1 dl Persilja
-
Salt
-
Peppar
-
Chilipulvereller cayennepeppar
-
Tillbehör - valfri mängd av de olika
-
Tortilla
-
Paprika röd
-
Gurka
-
Tomater
-
Sallad
-
Rödlök
Directions
En enkel och god tonfiskwrap med krispiga grönsaker. Jag älskar att ha rödlök och paprika till, men du får själv välja vilka grönsaker du vill ha i wrapen. Tonfiskröran är även god att ha i pastasallad eller bakad potatis.
Steps
1
Done
|
TonfiskröraHacka löken och persiljan. Sila av tonfisken och blanda med löken, persilja, majonnäsen och creme fraichen. Smaka av med salt, peppar och cayennepeppar eller chilipulver. |
2
Done
|
Rulla wrapenHacka grönsakerna som du vill ha till. Har inte skrivit någon mängd då man själv får bestämma det. Lägg ut ett salladsblad på en tortilla tillsammans med några matskedar tonfiskröra och alla grönsaker. |