Ingredients
-
Kycklingen
- 600 g Kyckling
- 1 dl Grekisk yoghurt
- 2 msk Curry
- 1 tsk Chilipulver
- 1 st Vitlöksklyftor
- Salt
- Peppar
-
Såsen
- 1 dl Vegansk aioli
- 2 dl Créme Fraiche
- Peppar
- Salt
- Chiliflakes
-
Tillbehör
- 1 kruka Sallad
- 0.5 st Gurka
- 1 st Paprika röd
- 10 st Körsbärstomater
- Tortilla
Directions
En enkel och supergod kycklingcurrywrap med krispiga grönsaker och en god sås. Vill du göra den vegetariskt så kan du marienera t ex quorn, tofu eller sojafilé på samma sätt som jag gjort med kycklingen.
Perfekt att ta med sig på picknick. Du kan lägga alla tillbehör i matlådor så kan man göra wrapsen på plats.
Recept på fler goda wraps
Libanesisk wrap med muhammara och falafel
Wrap med räkröra & enkel och god wrap med räkor
Steps
1 Done | Marinera kycklingenBörja med att marinera kycklingen. Blanda ihop alla ingredienser till marinaden och marinera kycklingen i minst 30 min, men gärna över natten eller dagen. |
2 Done | Stek kycklingen och gör såsenStek kycklingen i olja på medelvärme tills den får fin färg. Blanda ihop alla ingredienser till såsen. |
3 Done | TillbehörenStrimla alla grönsaker. |
4 Done | Sätt ihop wrapenTa fram ett tortillabröd och placera ett salladbla - bre på sås och lägg på kyckling och tillbehör. Stäng ihop wrapen och servera! |
2 Comments Hide Comments
Hva betyr msk?
Matsked😊