Ingredients
-
500 g Kycklingfilé
-
1 st Vitlöksklyftor
-
1 st Paprika grön
-
1 st Paprika röd
-
1 burk Champinjoner på burk
-
2.5 dl Vispgrädde
-
2.5 dl Mjölk
-
1 msk Kycklingfond
-
1 tsk Lökpulver
-
0.25 tsk Cayennepeppar
-
Salt
-
Peppar
-
Majsstärkelse
-
Tillbehör
-
Ris
Directions
Kycklinggryta med paprika – god, värmande och lättlagad kycklinggryta som serveras med ris.
Andra recept på kycklinggrytor
Steps
1
Done
|
PreppTärna kyckling, paprika och riv vitlök. Sila av champinjonerna. |
2
Done
|
Gör grytanSalta kycklingen och stek i neutral olja tillsammans med vitlök tills den är stekt. Lägg över på en tallrik. |
3
Done
|
När grytan kokat upp vänd i kycklingen och red med majstärkelse (2-3 tsk utspätt i lite vatten). |
4
Done
|
ServeraSmaka av med salt eller tillsätt mer kycklingfond. |