Ingredients
-  500 g Kycklingfilé
-  1 st Vitlöksklyftor
-  1 st Paprika grön
-  1 st Paprika röd
-  1 burk Champinjoner på burk
-  2.5 dl Vispgrädde
-  2.5 dl Mjölk
-  1 msk Kycklingfond
-  1 tsk Lökpulver
-  0.25 tsk Cayennepeppar
-  Salt
-  Peppar
-  Majsstärkelse
-  Tillbehör
-  Ris
Directions
Kycklinggryta med paprika – god, värmande och lättlagad kycklinggryta som serveras med ris.
Andra recept på kycklinggrytor
Steps
| 1 Done | PreppTärna kyckling, paprika och riv vitlök. Sila av champinjonerna. | 
| 2 Done | Gör grytanSalta kycklingen och stek i neutral olja tillsammans med vitlök tills den är stekt. Lägg över på en tallrik. | 
| 3 Done | När grytan kokat upp vänd i kycklingen och red med majstärkelse (2-3 tsk utspätt i lite vatten). | 
| 4 Done | ServeraSmaka av med salt eller tillsätt mer kycklingfond. |