Saftiga kardemummabullar med vaniljkräm! Vaniljkrämen gör bullarna extra saftiga och goda. När kardemummabullarna är färdiggräddade så penslar jag dem med...
En krämig lasagne med ricotta och smakrik färs som fått puttra en stund. Lasagne med ricotta blir både smakrikt och krämigt. Det är dessutom smidigare då du bara behöver blanda...
Knäckiga kokosbars med mörk chokad. En härlig seg kokosbar täckt med mörk choklad. Baren har bra tuggmotstånd då jag använt rostade kokosflakes. Det är lite av de sötare laget och...
Krämig och enkel citronpasta som jag toppar med parmesan och persilja. En riktigt smarrig pasta som du tillagar på nolltid! Till citronpastan serverade jag en kronärtskocksdipp med rostat vitlöksbröd. Känner...
Kronärtskocksdipp med rostat vitlöksbröd. En enkel dipp som jag serverade som tillbehör till en krämig citronpasta, men det går lika bra att servera den som sidorätt till meze eller tapas....
En supergod högrevsburgare som jag serverar med jalapenomajonnäs och silverlök på tre sätt. Picklad silverlök som ger syra, karameliserad lök som ger sötma och isad silverlök som ger lite fräschör...
Oxfilé med fondantpotatis, rödvinsås, rostade grönsaker och örtsmör. En otroligt god varmrätt med mör oxfilé, mjuk potatis, sötsyrlig rödvinsås och en blandning av rostade grönsaker. De rostade grönsakerna gör det...
En god, fin och lyxig nyårsmeny som inte är alltför dyr eller komplicerad att laga. Vi startar med rostad spetskål med brynts smör och rom. Till varmrätt blir det hemmagjord...
Nyårsdessert 2.0 – brownie med hallonsorbet, kolafyllda maränger, hallon och citronmeliss. En riktigt god och fin dessert med många goda smaker som passar perfekt tillsammans. Passar perfekt till nyårsafton men...