Ugnsbakad rabarber med vaniljglass och kolasås. En rabarberdessert där surt, söt, salt, krispigt, lent och mjukt möter varandra. En väldigt god och smidig dessert.
Jordgubbstårta med vaniljkräm och krämig jordgubbsfyllning. Det här receptet är inspiration från himmelsk jordgubbstårta från Fridas Bakblogg, men i den här tårtan har jag även ett lager med vaniljkräm. Tycker den...
Kycklingkebab i hemmagjort pitabröd och vitlökssås. Såå himla gott och kan verkligen rekommendera att göra eget pitabröd. Det blir så saftigt och gott! Pitabröden går att frysa in och användas...
Spiralpotatis eller potatisskruvar är ett lite roligare sätt att göra potatis på, det blir i alla fall både fina och goda. Du trär bara igenom ett grillspett och skär och...
En avokadosallad som har både krispighet och krämighet, protein och kolhydrater samtidigt som den är god och mättande! Jag använde havreris i botten som jag smaksatte med persilja och salt...
Enkel och god lemonad med citron, sockerlag, vatten och is! Du kan själv bestämma hur söt du vill ha lemonaden genom att tillsätta mer eller mindre vatten. Nedan finns recept...
Pasta med tomater, buffelmozzarella och pinjenötter. En smakrik tomatpasta som i första anblick kan se lite torr och tråkig, men icke! Smöret, vitlöken, chilin och tomaterna gör pastan både smakrik...
Vispad grekisk yoghurt med kanelstekta bananer, hallon, granola och honung. En magiskt god frukostkombination! Jag älskar att vispa upp yoghurten för att få den sådär extra krämig och god. Mängden...